Minidrakar

Våra minidrakar är alla barn som är nyfikna på Sundsvalls historia. Hos oss på Stenstan Visitor Center finns det nämligen massor att upptäcka för busiga minidrakar.

Testa dina kunskaper i vårt interaktiva frågequiz, lär dig mer om personer och byggnader i Sundsvall eller besök den gamla arresten som finns kvar efter att polisen hade sin verksamhet här. 

Tips gå på uppdrag som vår minidrake – hämta ett kit i receptionen, följ kartan och svara på frågor om Sundsvall. Alla som deltar får ett diplom.

 

Stadshusarresten – en dramatiserad familjeföreställning

I vår och sommar kan ni ta del av vår nya spännande arrestföreställning för hela familjen! (rek. ålder från 6 år). 

Flera kommande datum; Boka biljetter här 

Sundsvalls första kvinnliga poliskonstapel, Anna-Brita, tar oss med på en dramatiserad guidning genom Stadshuset och den gamla arresten. Under turen får vi möta flera karaktärer, bland andra boven Tjyvtjalle. Stadshuset har ju nämligen varit en polisstation och där har man burat in en och annan buse.

Boka biljetter via länken eller hos oss på Stenstan Visitor Center, begränsat antal biljetter finns (30 kr för barn, 60 kr för vuxna). Föreställningen riktar sig främst till barn över 6 år men är även lärorik och spännande för vuxna.